ایسنا: مصرف روزانه یک سیب میزان کالرى را تا 190 کیلو کاهش مىدهد و همین عامل کاهش مصرف غذا را در بر دارد.
طبق یافتههاى دانشمندان؛ سیب داراى خواص شگفتآورى براى کنترل وزن است. آخرین تحقیقات انجام شده در دانشگاه ایالتى پنسیلوانیا نشان داد که مصرف روزانه یک سیب میزان کالرى را تا 190 کیلو کاهش مىدهد و همین عامل کاهش مصرف غذا را در بر دارد. در این زمینه یک دوره مطالعاتى پنج هفتهاى در آزمایشگاه روى 59 زن و مردى که وزن متعادلى داشتند انجام شد. در طول این دوره بعضى از افراد شرکت کننده از مصرف سیب منع شدند و بعضى دیگر فرآوردههاى متنوع سیب را مصرف کردند از قبیل یک و نیم سیب پوست کنده و قاچ شده که حدود 125 کالرى داشت، سس سیب ( که داراى میزان کالرى مساوى با سیب خام است) و آب سیب که گاهى اوقات حاوى فیبر و گاهى اوقات بدون فیبر بود و قبل از غذا مصرف مىشدند. همچنین در مدت زمان تقریبى 15 دقیقهای، صبحانه یا ناهار که شامل خوراک پنیر و سس گوجه بود به داوطلبان داده مىشد. در پایان مشخص شد: کسانى که یک سیب قبل از غذا مصرف کردند، 187 کیلو کالرى کمتر از کسانى که دیگر محصولات سیب را خورده بودند و یا اصلا سیب نخوردند، غذا خوردهاند. یکى از محققان به نام جولى فلود در این باره گفت: خوردن یک سیب قبل از غذا به انسان احساس سیرى مىدهد و این عامل به کاهش مصرف کالرى هنگام غذا خوردن کمک مىکند. همچنین پرفسور باربارا رولز، متخصص علوم غذایى دانشگاه ایالتى پنسیلوانیا، گفت: روش مصرف غذاهاى کم کالرى مانند سوپ و سالاد و سبزیجات قبل از غذا در جلوگیرى از پرخورى موثر است. او افزود: تفاوت میزان کالرى مصرف شده بعد از خوردن سیب خام و یا دیگر محصولات آن به این صورت قابل توضیح است که نه تنها میزان کالرى را کاهش مىدهد بلکه احساس سیرى در فرد ایجاد مىکند